Extra service
Bij het uitvoeren van een volledige onderhoudsbeurt, krijgt uw wagen een GRATIS carwashbeurt.
Onderhoudsbeurt bij Garage Vandenbunder te Diksmuide

Waarom voor Vandenbunder kiezen?

Al bijna 30 jaar is Garage Vandenbunder een vertrouwd gezicht in Diksmuide. Onze grondvesten bouwden we op met de verkoop van het gerenommeerde merk Peugeot. Maar Garage Vandenbunder staat niet stil, want sinds juli 2019 zijn wij naast Peugeot ook BMW en Citroën Specialist. Ons aanbod groeit, maar we blijven onze klanten met de zelfde passie en kennis bijstaan als van in het begin. Klantentevredenheid zal voor ons dan ook één van de belangrijkste peilers blijven. Daarvoor gaan wij met plezier een stap verder en bieden wij bij elke onderhoudsbeurt een gratis carwash aan, gewoon omdat wij dit meer dan normaal vinden dat we u een perfect op punt gestelde en schitterende wagen terug bezorgen. Wil u ons graag wat beter leren kennen? Kom dan gerust langs in onze showroom en vertel ons wat wij voor u kunnen betekenen.

interieur showroom

Bij familie Vandenbunder kunt u terecht voor de aankoop van uw nieuwe en / of jong tweedehandswagen.
Ook hier specialiseren wij ons tot Peugeot, BMW & Citroën.
Dagelijks staat wij klaar om te helpen bij de keuze van uw wagen. We leggen u graag de laatste nieuwe technologieën uit en luisteren graag naar u wensen en verwachtingen.

uw nieuwe wagen aankopen op krediet of leasen?
Wij garanderen u een grote soepelheid, met de mogelijkheid om zowel uw nieuwe wagen als uw tweedehandswagen af te betalen op uw ritme.

Ons gemotiveerd en gespecialiseerd team onder leiding van Luc zorgt voor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw wagen. Wij bieden u zeer ruime openingsuren zelfs op zaterdag, 24/24u zij wij bereikbaar.

U kan tijdens de werken aan uw wagen wachten met een tasje koffie & met toegang tot ons WiFi netwerk of u kan opteren voor een vervangwagen of gratis vervangfiets.
Onze werkplaats staat steeds ter beschikking voor een eerste diagnose & advies bij herstellingen of onderhoud.

Wij respecteren uw budget! Voor bijkomende kosten wordt u steeds op voorhand gecontacteerd.

atelier

Webdesign & development