Extra service
Bij het uitvoeren van een volledige onderhoudsbeurt, krijgt uw wagen een GRATIS carwashbeurt.
Garage Vandenbunder te Diksmuide

Over ons

Reeds op 10 jarige leeftijd is Luc Vandenbunder als bakkerszoon niet weg te houden bij de plaatselijke Peugeot dealer waar hij ook na zijn studies aan de slag ging.

Op jonge leeftijd breide de hobby van Luc verder uit en werd rallypiloot met Peugeot 205 GTI.
Door deze hobby leerde Luc ook Véronique kennen die toen ook al de microbe van Peugeot en de rallysport te pakken had. Zo werd in 1991 de start ingezet om samen de garage te runnen, dit in de stadskern van Diksmuide.

De garage was een succes en al gauw werd aan uitbreiding gedacht.
Begin 2000 was de verhuis van garage Vandenbunder naar de huidige locatie. Waar we tot op vandaag constant blijven investeren in de nieuwste technologieën, de goede zorg voor uw voertuig en tevredenheid zijn steeds onze grootste prioriteiten.

Reeds jaren zijn wij gekend voor het verhuren van minibussen.

In 2003 werd de garage uitgebreid met een full automatische carwash. Ondertussen zijn we toe aan onze tweede modernere carwash.
Deze is 7/7 bereikbaar van 7h30 tot 22h00.

Sinds begin 2010 is onze oudste dochter Delphine mee actief in de familiezaak.

team

Ondertussen tijdens de zomer van 2019 hebben wij met gans ons team besloten om onze eigen weg in te slaan. Wij zullen ons verder blijven specialiseren in het volledige gamma van Peugeot en Citroën.
Verder kunnen we u ook met veel plezier meedelen dat wij hier ook het volledige gamma van BMW aan toevoegen als specialisatie, een nieuwe uitdaging die wij graag aangaan!

Voor u als klant betekent dit dat wij u garanderen dat u altijd bij ons terecht kan voor de aankoop van uw nieuw en tweedehandswagen en uiteraard ook voor de naverkoop  van uw voertuig.

Wij zijn gemotiveerder dan ooit om de service naar u, als klant, verder te verzorgen zoals wij dit de voorbije bijna 30 jaar deden.

Webdesign & development